Nega kose

Sertifikovana Organska i Prirodna kozmetika za kosu osigurava prelepu i zdravu kosu.

Nudeći prirodan i organski izbor za pranje i negu Vaše kose, NATURIGIN nega za farbanu kosu je idealna Prirodna kozmetika za Vas.

NATURIGIN NATURAL

NATURIGIN NATURAL

Tretman za kosu

Prirodni tretman za farbanu kosu još jedan je od proizvoda visoko kvalitenih preparata Naturigin linije za negu kose. Razvijen specijalno za bojenu kosu. Pun potencijal svog delovanja dostiže uz pomoć prirodnih sastojaka koji čine: Hidrolizovani Protein Svile, derivat dobijen iz jedne od najjačih prirodnih vlakana na svetu, koji stvara kristalnu zaštitnu barijeru na kosi, poboljšava njenu elastičnost, otpornost i povećava sjaj. Ekstrat cveta kamilice pruža kosi laganu i glatku teksturu.

NATURIGIN ECOCERT

NATURIGIN ECOCERT

Organski šampon za negu kose

Sertifikovani Organski šampon za kosu NATURIGIN apsolutna je inovacija u domenu prirodne kozmetike za negu kose. Sa ovom potpuno novom kozmetikom imamo izbor, izbor da zdravlje svoje kože i kose podignemo na viši nivo, odgovorni prema sebi i okruženju. Šampon je uravnotežen, blag, namenjen za svakodnevnu negu i posebno blagotvoran za farbanu kosu. Njegovi ekstrati i prirodna ulja, koja su ECOCERT sertifikovana, deluju na kosu blagotvorno, pružajući joj mekoću i sjaj.

Top