O nama

Bojenje kose prirodnim bojama čija su osnova Organski sastojci

Koristeći Sertifikovane Organske Sastojke, Naturigin tržištu nudi najprirodniji mogući način bojenja kose.

NATURIGIN nudi farbanje kose organskim sastojcima!

Mi smo privatna akcionarska porodična firma koja se nalazi pored luke Arhus, u Danskoj. Sastojimo se od tima posvećenih pojedinaca koji su pasionirani čuvari zdravlja i ekologije, u potrazi za visoko kvalitetnim organskim proizvodima u sektoru za ličnu negu kose. Trenutno proizvodimo 19 predivnih organskih boja za kosu koje sadže sertifikovane organske sastojke.

Koje su Naturigin vrednosti

U Naturigin neprekidno težimo da postignemo savršen balans izmedju prirodnih sastojaka i najnovijih dostignuća u modernoj hemiji,da bismo stvorili boje za kosu i preparate sa pravim vrednostima, vrhunskim kvalitetom i neuporedivo profesionalnom fukncionalnošću. Ime Naturigin je kompozicija reči priroda i poreklo,koje zajedno sa našim zaštitnim znakom- zelenim listom, predstavlja simbol Naturigin povezivanja sa zelenim okruženjem i blagostanjem tela i uma.

Naša vizija

Prava lepota je prirodna, i zato Naturigin proizvodi moraju bezkompromisno biti što je moguće prirodniji i čistiji, ostvarljivi samo kroz upotrebu prirodnih sastojaka.

Naša misija

U službi životine sredine i zajednice,stvaramo čistije, bolje, kozmetičke proizvode kako bi osigurali bolje sutra za sve nas.

Kada kažemo Organski mi mislimo Organski!

Svi Naturigin preparati  za pranje kose su podvrgnuti strogim kontrolama, kako bi bili u skladu sa zahtevnim, propisanim kriterijumuma ECOCERT, vodećeg svetskog sertifikacionog tela za organske sastojke i proizvodnju. Pomoću prirodnih i organskih kozmetičkih standarda, ECOCERT jasno definiše konvencionalne propise, čime se garantuje očuvanje životne sredine kroz proizvodnju. Za više informacija posetite sajt www.ecocert.com

Konstantan rad na poboljšanju sastava

Konstantan rad na poboljšanju sastava

Naturigin konstantno nastoji da poboljša formulaciju i performanse proizvoda. Iz tog razloga sastav proizvoda može biti promenjen sa ili bez najave, a sve u svrhu vašeg zdravlja i zdravlja vaše kose. Ali i dalje nastavljamo da pravimo organski baziranu boju za kosu. Primer za ovo je da je Resorcinol izbačen 100% iz nekih boja. Kada je na pakovanju naveden asterix, to znači da je boja bez  resorcinola. Mislimo na listu sa specifičnim sastojcima na odredjenom pakovanju.

Poboljšanje Naturigin-a

Poboljšanje Naturigin-a

Ponosimo se činjenicom da pravimo organski baziranu boju za kosu, šampone i regeneratore koji utiču na zdravije okruženje. Mi verujemo da je autentična lepota u skladu i harmoniji sa svim aspektima života i da je korisna ne samo za pojedinca već i za okolinu.

Top